Bewindvoering Rotterdam

Op zoek naar een bewindvoerder in de regio Rotterdam?

Op Orde Bewindvoering is gevestigd aan de Benthemstraat 30 te Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Ben je op zoek naar Bewindvoering Rotterdam? Dan ben bij Op Orde Bewindvoering bij het juiste adres.

Welke mensen zitten er achter Op Orde Bewindvoering Rotterdam?

Op Orde Bewindvoering bestaat uit twee bewindvoerders. Beide hebben een afgeronde masterstudie fiscaal recht en jarenlange ervaring in de financiële (zakelijke) dienstverlening. Op Orde Bewindvoering is geboren uit de wens om deze kennis en ervaring in te zetten voor kwetsbare of hulpbehoevende mensen in de samenleving. Het motief: van zakelijke dienstverlening naar financiële zorgverlening!

Is bewindvoering de enige mogelijkheid voor hulp bij financiële zorgen?

Bewindvoering is niet de enige mogelijkheid. Je kunt ook gebruik maken van Budgetcoaching of Budgetbeheer. Budgetbeheer komt qua werkzaamheden grotendeels overeen met bewindvoering. Het grote verschil is dat voor bewindvoering een verzoek aan de kantonrechter nodig is. De kantonrechter benoemt vervolgens de bewindvoerder en controleert zijn/haar werkzaamheden. Voor de kosten van bewindvoering is in sommige gevallen financiële ondersteuning door de gemeente mogelijk. Welke mogelijkheid voor jou het beste is, is afhankelijk van jouw persoonlijke omstandigheden. 

Ga het gesprek met ons aan. Het kennismakingsgesprek is zonder kosten.

Bewindvoering gemeente Rotterdam: hebben jullie ook het bewindvoerdersconvenant met de gemeente ondertekend?

Wij onderschrijven de uitgangspunten uit het convenant van de Gemeente Rotterdam (het convenant kun je vinden op deze pagina). Daarom hebben heeft Op Orde Bewindvoering bij de gemeente gemeld dat zij het convenant graag willen ondertekenen. Want uitgangspunt is dat de bewindvoering moet leiden tot een oplossing en niet onnodig lang moet duren.

Zijn jullie met Op Orde Bewindvoering Rotterdam aangesloten bij een beroepsvereniging?

Wij zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NBBI. Bewindvoerders die zijn aangesloten bij NBBI tonen onder andere aan dat zij transparant willen zijn en kwaliteit nastreven.  En dat zij de de branche naar een hoger niveau willen tillen. Wil je meer weten over de beroepsverenging NBBI, dan kun je dat vinden op de site van NBBI.

Bereikbaarheid Op Orde Bewindvoering

Openbaar vervoer

Wij zijn gevestigd aan de Benthemstraat 30 te Rotterdam. U bent hier op afspraak welkom. De locatie is gelegen op enkele minuten loopafstand van metrostation en goed bereikbaar middels openbaar vervoer.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereikbaar op 010-3070232. 

 

Bel direct met OP Orde Bewindvoering WhatsApp met Op orde bewindvoering Mail met op orde Bewindvoering

Onze bewindvoerders

Marleen
Bewindvoerder

Hans
Bewindvoerder