Budgetcoach

Heb je het gevoel dat je geen idee hebt waar het geld blijft dat je hebt verdiend? Kom je elke maand te kort en begrijp je niet hoe dat komt? Dan kan de Budgetcoach je zeker helpen. Een budgetcoach neemt met jou je financiën door en geeft je weer overzicht. Je kan begeleiding door een budgetcoach zien als een soort financiële APK. Begeleiding gebeurt op vrijwillige basis.

De eerste stap is het uitzoeken en ordenen van je gehele administratie. Dit vormt een goede basis voor het coachingstraject.

Daarna zetten wij samen de inkomsten en uitgaven op een rij, om inzicht in jouw financiële situatie te verkrijgen met als doel om inkomsten en uitgaven met elkaar in evenwicht te brengen. Het kan heel goed zijn dat je ergens geld laat liggen, zonder dat je het weet. We inventariseren samen de mogelijkheden voor een belastingteruggaaf, een persoonlijke subsidie, toeslagen, vrijstelling van gemeentebelasting, besparing of het verhogen van je inkomen.

Naast het vinden van oplossingen, is het de bedoeling dat je nieuwe inzichten aanleert om te leren omgaan met je beschikbare budget. Vanaf dat moment kan het (be)sparen gaan beginnen.

Hieronder geven wij een tweetal mogelijkheden aan voor Budgetcoach. 

Na coaching door je Budgetcoach kun je zelfstandig verder met onze adviezen. Heb je het gevoel dat je een stok achter de deur nodig hebt om het financiële plan te kunnen laten slagen? Dan bieden wij de mogelijkheid van Budgetbeheer. Met Budgetbeheer bieden wij een gehele ontzorging aan qua financieel beheer. Meer informatie over Budgetbeheer kun je vinden op deze pagina.

Budgetcoaches

Marleen
Budgetcoach | Fiscaal jurist

Hans
Budgetcoach | Fiscaal jurist