Hulp Bij Schulden

In Nederland hebben ongeveer een half miljoen huishoudens problematische schulden. Dit betekent dat zij niet op eigen kracht hun schulden kunnen oplossen. In de gemeente Rotterdam hebben circa 60.000 gezinnen kans op problematische schulden. Dat zijn schulden die de mensen niet meer zelf kunnen oplossen en die hulp moeten zoeken. Wij willen graag mensen hulp bij schulden bieden om samen te komen tot een oplossing voor deze schulden. Hieronder behandelen wij deze kort. 

Mogelijke oplossingen Hulp bij Schulden Rotterdam

Op Orde Bewindvoering biedt een aantal oplossingen om je te helpen bij schulden. Hieronder behandelen wij kort een aantal mogelijke oplossingen. 

Daarbij geldt natuurlijk dat voor elke situatie een oplossing passend moet zijn. 

Zie je vanwege de diverse betalingen die je per maand moet doen niet meer het overzicht? Dan kan Budgetbeheer je helpen. Wij maken dan samen met jou een budgetplan en doen maandelijks voor jou de betalingen. Op deze manier helpen wij je te voorkomen om schulden te maken. Budgetbeheer is niet mogelijk bij problematische schulden.

Heb je nu al schulden en wil je hulp bij schulden Rotterdam? Dan kan bewindvoering je hierbij zeker helpen. Daar dat wij als bewindvoerder door de rechter zijn benoemd om over je financiële zaken te beslissen, kunnen wij contact opnemen met je schuldeisers en afspraken maken over het aflossen van de schuld. Zo biedt de bewindvoerder hulp bij schulden.

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij samen wat voor jou de beste oplossing is voor jouw situatie. Een gesprek kost je niets.

Onze Experts

Hans
Bewindvoerder | Budgetcoach

Marleen
Bewindvoerder | Budgetcoach